Napoleonlaan 2 , 8400 Oostende
0477 42 55 54 0477 42 55 54

Fijn vertoeven op het terras met de juiste zonwering

Monsieur BVBA - zonweringHet terras of uw veranda kunnen de leukste plekken zijn om te vertoeven maar een brandende zon kan voor het omgekeerde effect zorgen. Laat het niet aan uw hart komen maar laat een zonwering plaatsen. Monsieur BVBA installeert deze in alle mogelijke grootten en modellen. Het adviseert u richting de juiste keuze.

Diverse plaatsen

Een zonwering kan op verschillende plaatsen aan uw woning of kantoor worden geplaatst. Om het zonlicht niet binnen te laten schijnen, is het mogelijk om het boven uw buitenschrijnwerk te bevestigen. Een andere optie is het installeren van een exemplaar aan uw terras. Ook boven op de veranda kan u steeds een blindering laten schuiven.

Uiteenlopende types

De keuze van de zonwering hangt voornamelijk af van de situatie. Daarom zijn er ondertussen uiteenlopende types ontworpen. Monsieur BVBA uit Oostende plaats de systemen die u terugvindt bij de firma Harol (www.harol.be). Zoals u zal ontdekken zijn er verschillende manieren voor handen om schaduw te brengen.

Verzorgde plaatsing

U krijgt alle hulp en advies voor het maken van de juiste keuze voor uw zonwering. Vanuit Oostende komt de zaak mee bekijken welk systeem de meest ideale oplossing voor uw situatie is. Nadien volgt er een professionele plaatsing zodat u de zonwering meteen kan gebruiken. Met een handige gebruikservaring wordt het heel makkelijk om voor aangename momenten te zorgen.

Contact

Doe een beroep op uw flexibele schrijnwerker voor de afwerking van uw huis. Met een nieuwe gevelbekleding, buitenschrijnwerk, ramen en deuren zal u echt fier zijn op de buitengevels. Informeer eveneens naar de diensten voor binnenshuis.