Napoleonlaan 2 , 8400 Oostende
0477 42 55 54 0477 42 55 54

Uw woning in het nieuw met een gevelbekleding

Het aanbrengen van een nieuwe gevelbekleding geeft uw woning niet alleen een vernieuwde en verfrissende uitstraling, het beschermt uw eigendom eveneens tegen de weersinvloeden. Deze bekleding kan aangebracht worden met verschillende materialen. Vraag Monsieur BVBA uit Oostende voor meer advies en voor de uitwerking van uw visie.

Betrouwbare beschermlaag

De bekleding van uw buitengevels zet uw woning niet alleen in een nieuw kleedje, het heeft ook nog eens een beschermende factor. Water krijgt op deze manier geen kans meer om de muren binnen te dringen. Zo voorkomt u op langere termijn schade aan de gevels. Laat de materialen daarom door een professionele aannemer plaatsen.

Diverse materialen

Bij Monsieur BVBA krijgt u de keuze uit meerdere materialen om de bekleding uit te voeren. Afhankelijk van uw voorkeur en budget selecteert de zaak het juiste materiaal voor uw project. Dit kan zowel voor een nieuwbouw als voor een renovatie. Tijdens de plaatsing wordt meteen de juiste isolatie aangebracht.

Ramen & deuren

De gevelbekleding kan u eveneens combineren met het laten plaatsen van nieuwe ramen en deuren. Hierdoor is de buitenzijde van uw huis helemaal in orde voor de volgende tientallen jaren. Monsieur BVBA vervaardigt dit buitenschrijnwerk met duurzame houtsoorten in het eigen atelier. U maakt kennis met echt maatwerk.

Contact

Regel snel een afspraak Monsieur BVBA om de toekomstplannen van uw buitengevels te bespreken. De zaak bespreekt met u de opties voor het buitenschrijnwerk en de gevelbekleding. In Oostende is het uw referentie voor feilloze schrijnwerken aan de binnen- en buitenzijde van uw pand.