Massief parket of laminaat

Massief parket

Massief parket is een duurzame keuze. Toe te passen in zowel een klassieke als een moderne woning. Monsieur bvba is door de vele jaren ervaring specialist op dit gebied en kan u met raad en daad bijstaan in uw keuze. Massieve parketvloeren vindt u in alle prijsklassen.

Wat betreft het uitzicht en kleur is er een heel ruim aanbod. Indien u het wenst gaat Monsieur bvba met u mee een keuze maken bij een speciaalzaak voor parket. Bij het plaatsen van massief parket moet u rekening houden met de dikte van de vloer om zo de ondervloer op het juiste peil te kunnen leggen.

Eveneens moet u rekening houden met de droogte van de ondervloer. Deze moet eerst volledig uitgedroogd zijn voordat het parket kan geplaatst worden.

Laminaat

Een andere zeer mooie oplossing voor uw vloer is laminaat. Laminaat is eveneens een houten vloerbekleding maar opgebouwd uit verschillende lagen die watervast met elkaar verlijmd zijn. De bovenste laag is behandeld met een slijtlaag van polu-urethaanvernis, waardoor de laminaat zeer onderhoudsvriendelijk is.

Bij een laminaatvloer moet u rekening houden met het feit dat ze eerder een galmeffect in de ruimte geeft, waardoor u kunt opteren voor een aangepaste geluidsisolerende ondervloer.

Meer info over massief parket en laminaat kunt u vinden op www.bouwsite.be.
Wilt u graag nog wat meer informatie of heeft u nog vragen?
Neem dan contact met ons op.


Back to Top